Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονική σελίδα της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.

Εδώ, στην www.promitheftiki.gr, δημιουργήσαμε ένα χώρο επικοινωνίας μαζί σας για να σας μεταφέρουμε τα νέα μας και να σας κρατάμε ενήμερους για όποια εξέλιξη σάς αφορά σχετικά με την αγορά μας, τα προϊόντα ποιότητας και τις ιδανικές τιμές ή προσφορές μας, τις κινήσεις και τα σχέδια της εταιρείας και γενικά κάθε υπηρεσία της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. που μπορεί να κάνει την απλή καθημερινότητά σας καλύτερη.

Είναι, επίσης, η τέλεια ευκαιρία να μας μεταφέρετε κι εσείς οτιδήποτε σας απασχολεί, σας αρέσει ή σας ενοχλεί στα καταστήματά μας και στην εταιρεία γενικότερα. Θέλουμε τις απόψεις σας, γιατί έτσι μπορούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, τηρώντας τη δέσμευσή μας να είμαστε δίπλα σας και να σας εξυπηρετούμε όπως σας αξίζει.

Σε αυτό το πλαίσιο επικοινωνίας, σας μεταφέρουμε το μήνυμα της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.

Δημιουργήσαμε μία σειρά καταστημάτων με στόχο να προμηθεύονται τα ελληνικά νοικοκυριά τα αγαθά που τους χρειάζονται καθημερινά στο σπίτι, στο τραπέζι, στη διαβίωσή τους. Αναπτυσσόμαστε μέρα με τη μέρα, με σκοπό να βρεθούμε, αν είναι δυνατόν, σε κάθε ελληνική γειτονιά. Και να προμηθεύουμε κάθε κάτοικό της όχι μόνο με τα απαραίτητα της διαβίωσης, το γάλα ή τα φρούτα, αλλά με τα απαραίτητα της ευχάριστης καθημερινότητας, το σεβασμό, την εμπιστοσύνη, το ζεστό χαμόγελο το ανθρώπων «της διπλανής πόρτας». Αυτοί θέλουμε να είμαστε για σας: οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, το δικό σας super market, πάντα δίπλα σας.
Και επιμένουμε σε αυτό, γιατί πιστεύουμε σε αυτό. Ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη, το χαμόγελο, είναι αξίες που πρέπει να παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, ακόμα και σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε, κυρίως σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε. Επιμένουμε στην ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας, επιμένουμε στη ζεστασιά της ανθρώπινης συμπεριφοράς – με πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές και υπαλλήλους μας.

Και σας διαβεβαιώνουμε ότι έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον…

 

© 2018 ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.

Powered by Openzstore

© 2018 Promitheftiki. All Rights Reserved. Designed By Openzstore