Κοινωνική Ευθύνη

Στην ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. έχουμε αναλάβει έναν σημαντικό κοινωνικό ρόλο. Να σας προσφέρουμε προϊόντα που συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα και καλές τιμές, κάνοντας με τον τρόπο αυτό την καθημερινότητά σας ολοένα και καλύτερη.

Πέραν όμως του αυτονόητου για εμάς - την παροχή ποιότητας και τιμής μαζί – όλοι εμείς στην ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια εθελοντικών και μη κερδοσκοπικών οργανώσεων που αφορούν κυρίως στους τομείς που πλήττονται στην ελληνική κοινωνία σήμερα, όπως η υγεία και η σίτιση.

Τιμητικό βραβείο στην ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

Βραβείο για την αμέριστη υποστήριξή της στο έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής απένειμε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στην ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. στον Ετήσιο Απολογισμό του έργου της Διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012, στο Πολεμικό Μουσείο .

Παρουσία του ιατρικού σώματος και του επιστημονικού κόσμου της χώρας και με την συμμετοχή εκπροσώπων από την πολιτική ζωή και την τοπική αυτοδιοίκηση , ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, βράβευσε όλους τους Εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής – ανάμεσά τους και η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. - για την προσφορά τους προς τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, που ξεκίνησε να λειτουργεί την 1η Φεβρουαρίου 2012, έχουν εξεταστεί 4.408 ανασφάλιστοι πολίτες, ενώ περισσότεροι από 1.000 ανασφάλιστοι, που εξετάστηκαν από δημόσια ή ιδιωτικά ιδρύματα έλαβαν δωρεάν τα φάρμακα από το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. συμμετέχει στην εκστρατεία συλλογής τροφίμων «Όλοι μαζί μπορούμε».

Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. στηρίζει την προσπάθεια του «Όλοι μαζί Μπορούμε» που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα και άλλα super market.

Όσοι προτιμούν τα super market ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. θα έχουν την ευκαιρία πλέον να συμμετέχουν στο μεγάλο αυτό κοινωνικό έργο του «Όλοι μαζί μπορούμε» και με τον τρόπο αυτό να συμβάλουν στη συλλογή τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

© 2018 ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.

Powered by Openzstore

© 2018 Promitheftiki. All Rights Reserved. Designed By Openzstore