Το Ανθρώπινο Δυναμικό της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ Α.Ε. 

Όταν θέλεις να μιλήσεις για το μέλλον, ρίχνεις μια ματιά πίσω σου.

Κοιτάς στο παρελθόν και βλέπεις ποια σχέδια απέδωσαν, ποιες ιδέες πέτυχαν, ποιες κινήσεις σε έφεραν εδώ που βρίσκεσαι σήμερα.

Και, κυρίως, βλέπεις ποιοι άνθρωποι ήταν μαζί σου σε αυτή την πορεία.

Έτσι ατενίζεις το μέλλον, επιμένοντας να επαναλαμβάνεις τα σωστά, να διορθώνεις τα λάθη μαθαίνοντας από αυτά, να τολμάς να δοκιμάζεις νέους δρόμους, επιδιώκοντας να βελτιώνεις όσο περισσότερο μπορείς τον ίδιο σου τον εαυτό. Και δίνοντας έμφαση στους ανθρώπους που θα δημιουργήσουν ξανά μαζί σου επιτυχίες!

Όλοι ξέρουν ότι μια εταιρεία, μια πετυχημένη εταιρεία, είναι οι άνθρωποί της. Αυτό που χρειάζεται είναι να συνειδητοποιήσει κανείς τις τεράστιες δυνατότητες που δημιουργούνται, όταν επενδύεις στους ανθρώπους αυτούς, τη δυναμική που αποκτάς, επενδύοντας στο Ανθρώπινο Δυναμικό σου! Στην ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε., αυτό αποτελεί, απολύτως συνειδητά, φιλοσοφία της εταιρείας.

Σήμερα, η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. απασχολεί 900 εργαζόμενους, στα Καταστήματα, στις Αποθήκες & Διανομές, στη Διοίκηση και τις Υποστηρικτικές Διευθύνσεις.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.!

Αυτοί είναι οι δικοί σας άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που φροντίζουν για την εξυπηρέτησή σας και την ικανοποίηση των απαιτήσεών σας.

Γι’ αυτό κι εμείς φροντίζουμε γι’ αυτούς. 

1295483642hpF2ad

Μια εταιρεία πρέπει να δείχνει σεβασμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης όχι μόνο απέναντι στους πελάτες της και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, αλλά και απέναντι στους εργαζομένους της. Γιατί η κάθε εταιρεία, όπως μια αλυσίδα καταστημάτων super market σαν την ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε., εκτός από επιχείρηση που εξυπηρετεί συγκεκριμένες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, είναι και ένας εργοδότης.

Οι 900 εργαζόμενοι της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. είναι ένα σημαντικότατο νούμερο που μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα έντονα αυτό το σεβασμό. Όσο πιο πολύ μεγαλώνει ο αριθμός των εργαζομένων μας, τόσο πιο υπεύθυνα και μεθοδικά αντιμετωπίζουμε το κομμάτι μας αυτό που λέγεται Ανθρώπινο Δυναμικό. Και κυρίως, όσο πιο πολύ μεγαλώνει αυτός ο αριθμός, τόσο πιο επίμονη είναι η προσπάθειά μας να απευθυνόμαστε μεμονωμένα στον κάθε εργαζόμενο, σαν μια ξεχωριστή προσωπικότητα, με ιδιαιτερότητα και ευαισθησία – στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό – και όχι σε ένα αριθμητικό σύνολο μονάδων. Δεν απαιτούμε την εκτίμηση των 900 εργαζομένων μας, την κερδίζουμε καθημερινά, όπως ακριβώς κάνουμε με τους πελάτες μας!

© 2018 ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.

Powered by Openzstore

© 2018 Promitheftiki. All Rights Reserved. Designed By Openzstore