Τα νέα μας

egkainia-andros-anemoliloi

Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ εγκαινιάζει το 2ο της κατάστημα στην Χώρα της Άνδρου (περιοχή Ανεμόμυλοι) και το 54ο στο σύνολο, το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017! Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας, να γιορτάσετε και να επωφεληθείτε από τη μεγάλη ποικιλία προσφορών που θα προσφέρουμε σε αγαπημένα σας προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που συνεχώς και όλο και περισσότερο μας δείχνετε!

egkainia-andros-anemoliloi

 

eggainia proussis

Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ εγκαινιάζει ακόμη ένα κατάστημά της στην Αττική, Φαναρίου & Επταλόφου στη Νέα Φιλαδέλφεια, και σας προσκαλεί το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 να γιορτάσετε μαζί μας και να επωφεληθείτε από τη μεγάλη ποικιλία προσφορών που προσφέρουμε σε αγαπημένα σας προϊόντα καθημερινής χρήσης. Στο νέο μας κατάστημα, επίσης, θα βρείτε εγγυημένης ποιότητας νωπά κρέατα στο κρεοπωλείο μας καθώς και τα πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά από το μανάβικό μας.
Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα!
Σας ευχαριστούμε πολύ!

eggainia proussis

 

fylladioandros

Η Προμηθευτική ανοίγει πανιά και σας καλεί στο 52ο της κατάστημα και πρώτο εκτός Αττικής στην περιοχή Άγιος Σπυρίδωνας, Χώρα Άνδρου το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 12:00. Μεγάλη ποικιλία προσφορών, μανάβικο, κρεοπωλείο καθώς και έτοιμα φαγητά, στη διάθεση σας για να απολαύσετε, πάντα με την ποιότητα και εξυπηρέτηση που μας διακρίνει.

fylladioandros

 

makeAWISH3

Το φετινό Πάσχα καταφέραμε όλοι μαζί, κάτι συγκινητικό...
Με την συμβολή σας σας και τις αγορές σας στα Πασχαλινά Αυγά της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ, για κάθε ένα από τα οποία εμείς δωρίζαμε 1€ στο Make-A-Wish Ελλάδος, συγκεντρώθηκε το ποσό ώστε ο Άγγελος, να αποκτήσει το δωμάτιο που τόσο ονειρευόταν!

Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ, υποστηρίζοντας την προσπάθεια του Μake-A-Wish Ελλάδος, υιοθέτησε την ευχή του Άγγελου και χάρη στη δική σας δύναμη, τα καταφέραμε!

Άγγελος, 9 ετών… "Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο Ολυμπιακού!"

"Το δωμάτιο μου είναι τέλειο!! Το κρεβάτι μου είναι του Ολυμπιακού… θα βλέπω τον αγαπημένο μου παίκτη Φουρτούνη ακόμα και όταν κοιμάμαι, αφού θα τον έχω στον τοίχο δίπλα μου!", Λόγια Άγγελου

To Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Και η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ στέκεται σταθερά στο πλευρό του.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους...

Άγγελε, πάντα χαρούμενος και δυνατός, να χαίρεσαι το νέο σου δωμάτιο!

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.

logoMAW Logo Greece 12

             

 

aetoraxis-prom53

Η Προμηθευτική επεκτείνεται συνεχώς και σας προσκαλεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 στις 10:30 στα εγκαίνια του 51ου μας καταστήματος στην Αετοράχης 50 & Χανίων 2 στο Γαλάτσι. Μεγάλη ποικιλία προσφορών, το μανάβικο μας στη διάθεση σας για να απολαύσετε, πάντα με την ποιότητα και εξυπηρέτηση που μας διακρίνει.

aetoraxis-prom53

 

fylladio korai

Η Προμηθευτική και στο κέντρο της Αθήνας!  Σας προσκαλούμε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:00 στα εγκαίνια του 50ου μας καταστήματος στη  Κοραή 3. Μεγάλη ποικιλία προσφορών, έτοιμα φαγητά καθώς και είδη delicatessen, στη διάθεση σας για να απολαύσετε, πάντα με την ποιότητα και εξυπηρέτηση που μας διακρίνει.

korai

 

franchise mini

Η Προμηθευτική άνοιξε μια νέα σελίδα!

Το 1ο franchise κατάστημα είναι γεγονός!

Το 1ο proμη easy market βρίσκεται Παναθηναίων 29 στην Μεταμόρφωση και περιμένει να σας προσφέρει τα γνωστά για την υψηλή ποιότητα προιόντα μας στις χαμηλότερες τιμές! 

 

 

 

anakainisi n. ionia small

Σας περιμένουμε στο  ανακαινισμένο μας κατάστημα στην Νέα Ιωνία  28ης Οκτωβρίου & Αγίου Κωνσταντίνου, με έτοιμα φαγητά που ετοιμάζουμε καθημερινά και μεγάλες προσφορές σε όλα μας τα προϊόντα!

 

 

frontimage

Δείτε το νέο μας κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο που βρίσκεται στην οδό Αλκυόνης 1 & Άτλαντος 2α.  

 

prom54 egainia

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 στα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος στο Παλαιό Φάληρο Αλκυόνης και Άτλαντος 2Α.  

 

winnerΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ TO SMART 451 ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΚΑΠΟΥΡΑΛΗ.