ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BARILLA

KX 20x14 TAILOR MADE MISKO   ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ2

Νέος διαγωνισμός στα SuperMarket ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ με πλούσια δώρα από την BARILLA. Αγοράστε προϊόντα MISKO με την χρήση της PROMH CARD σας και μπορεί να είστε από τους τυχερούς που θα κερδίσουν ένα πολυκόπτη IZZY ή τα ζυμαρικά του τριμήνου σας. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού κάνοντας κλικ στην εικόνα παρακάτω. Ο διαγωνισμός ισχύει από 16/03/2018 έως 31/03/2018.

 

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής

BARILLA COVER

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ HENKEL

diagonismos henkel

Κερδίστε πλούσια δώρα με τον νέο διαγωνισμό της HENKEL, στα SuperMarket ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ. Αγοράστε προιόντα Dixan, Neomat, Persil Express, Bref και Colourcatcher την χρήση της PROMH CARD σας και μπορεί να είστε από τους τυχερούς που θα κερδίσουν ένα σύστημα σιδερώματος Stirella ή προιόντα Dixan για ένα χρόνο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού κάνοντας κλικ στην εικόνα παρακάτω. Ο διαγωνισμός ισχύει από 28/02/2018 έως 31/03/2018.

 

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής

diagonismos henkel

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ FEST

yalco eksofyllo

Μεγάλες προσφορές στα προϊόντα FEST έως 31/5/2018. Κάνοντας χρήση της κάρτας PROMH  στα super market Προμηθευτική επωφεληθείτε από την έκπτωση 50% σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων FEST. Διαβάστε τις λεπτομέρειες της προσφοράς κάνοντας κλικ στην εικόνα παρακάτω.

 

 

fest fylladio small

H ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ εκπληρώνει την ευχή της Αναστασίας!

Afisa Make A Wish Afisa-web

Φέτος τα Χριστούγεννα, η αλυσίδα SuperMarket ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ στέκεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, πιστή στην τήρηση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει ξεκινήσει πλέον να εφαρμόζει. Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε να υιοθετήσει, μέσω του MakeAWish Ελλάδος, την ευχή της μικρής Αναστασίας (17 ετών) που πάσχει από Οξεία Λεμφ. Λευχαιμία και να την κάνει πραγματικότητα μέσα σε αυτές τις γιορτές. Η Αναστασία δεν ευχήθηκε τίποτα παραπάνω από ένα ταξίδι στην Κρήτη και η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ δεν θα μπορούσε παρά να μην ανταποκριθεί σε αυτή της την επιθυμία. Σε συνεργασία με εκλεκτούς προμηθευτές της και αγαπημένα προϊόντα του καταναλωτικού κοινού, αλλά και με την καθοριστική συμβολή των πελατών της, τα SuperMarket ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ θα συλλέξουν το ποσό που απαιτείται μέσω της αγοράς των συγκεκριμένων προϊόντων που η εταιρεία όρισε γι αυτό το σκοπό και που μέρος των χρημάτων από κάθε αγορά τους θα συλλέγεται για την Αναστασία.

 

Τα προϊόντα για την Αναστασία είναι:

  • ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΦΡΕΣΚΑ Α Large // 15ΑΔΑ, όπου με κάθε αγορά του προϊόντος αυτού τα 0,15€ θα συλλέγονται για την Αναστασία

  • ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗ 400ΓΡ
  • ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 350ΓΡ
  • ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗ ΤΣΟΥΡΕΚΙ 600ΓΡ
  • ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗ ΣΜΥΡΝΕΙΚΗ ΚΕΙΚ 800ΓΡ

όπου με κάθε αγορά των παραπάνω προϊόντων, τα 0,30€ θα συλλέγονται για την Αναστασία

  • ΕΨΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ 1.5LT -0.3E, όπου με κάθε αγορά του προϊόντος αυτού, τα 0,30€ θα συλλέγονται για την Αναστασία

  • ΚΑΦΕΣ BRAVO ΚΛΑΣΙΚΟΣ 95ΓΡ , όπου με κάθε αγορά του προϊόντος αυτού, τα 0,30€ θα συλλέγονται για την Αναστασία

 Η ενέργεια θα ισχύει από τις 14/12/2017 έως και τις 8/1/2018 σε όλα τα καταστήματα των SuperMarket ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ.

 Τέλος, η εταιρεία ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, τους προμηθευτές της, τους συνεργάτες της αλλά και το προσωπικό της, που αμέσως αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια. Πρωτίστως, όμως, το καταναλωτικό κοινό που θα συνεισφέρει, φέτος τις γιορτές, για να γίνει η ευχή ένος μικρού κοριτσιού πραγματικότητα.

Afisa Make A Wish Afisa

Το ανακαινισμένο κατάστημά μας στο Πολύδροσο, σας περιμένει!

EntypoEgkainion Polydroso-1Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε πως η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ανοίγει το πλήρως ανακαινισμένο και ριζικά ανανεωμένο κατάστημά της στο Πολύδροσο, στην οδό Ακακιών 31!

Μετά από πολλά χρόνια συνεχούς λειτουργίας, το αγαπημένο σας κατάστημα στο Πολύδροσο ανακαινίστηκε και σας ανοίγει τις πόρτες του, την Τετάρτη 29/11/2017, ώστε να θαυμάσετε από κοντά τις πλήρως ανανεωμένες εγκαταστάσεις του.

Το μόνο που παρέμεινε και θα παραμείνει για πάντα ίδιο είναι τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που σας προσφέραμε στις τιμές για τις οποίες μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια, και που σε καμία περίπτωση αυτή η σχέση δεν θα μπορούσε να αλλάξει.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και σας προσφέρουμε απίθανες προσφορές στο ανακαινισμένο μας κατάστημα, από τις 29/11 έως και τις 9/12!

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα και δείτε τις απίθανες προσφορές εγκαινίων για το ανανεωμένο μας κατάστημα στο Πολύδροσο:

EntypoEgkainion Polydroso-1

Νέο κατάστημά στο Γαύριο Άνδρου

FYLLADIO EGKAINION GAYRIO3Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε πως η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ανοίγει νέο κατάστημά της στη Βάρδια Γαυρίου Μπατσίου, στην Άνδρο!

H ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ επεκτείνεται για ακόμη μια φορά και εγκαινιάζει, το Σάββατο 24 Μαρτίου, το νέο κατάστημά της, προσκαλώντας σας να γιορτάσετε μαζί της και να επωφεληθείτε από τη μεγάλη ποικιλία προσφορών που προσφέρει σε τρόφιμα & αγαπημένα προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και σας προσφέρουμε απίθανες προσφορές στο νέο μας κατάστημα, από τις 24/3 έως και τις 31/3!

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα και δείτε τις απίθανες προσφορές εγκαινίων για το νέο μας κατάστημα στο Γαύριο Άνδρου:

FYLLADIO EGKAINION GAYRIO3

Νέο κατάστημα ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ στο Γαλάτσι: Τραλλέων 97!

EntypoEgkainion Galatsi Trallewn web-1Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ανοίγει το 56ο κατάστημά της, στο Γαλάτσι: στην οδό Τραλλέων 97!
Ένα ακόμα σύγχρονο κατάστημα με ποικιλία προϊόντων εγγυημένης ποιότητας αλλά και τις τιμές για τις οποίες είναι γνωστή πως προσφέρει η ελληνική αλυσίδα SuperMarket ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ, ξεκινά τη λειτουργία του!

Ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης παρουσίας της εδώ και αρκετά χρόνια στις γειτονιές του Γαλατσίου, η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ επεκτείνεται για ακόμη μια φορά και εγκαινιάζει, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, το νέο κατάστημά της, προσκαλώντας τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να γιορτάσουν μαζί της και να επωφεληθούν από τη μεγάλη ποικιλία προσφορών που προσφέρει σε τρόφιμα & αγαπημένα προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και σας προσφέρουμε απίθανες προσφορές από τις 25/10 έως και τις 4/11!

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα και δείτε τις απίθανες προσφορές εγκαινίων για το νέο μας κατάστημα στο Γαλάτσι:

EntypoEgkainion Galatsi Trallewn web-1

Νέο κατάστημα ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ στο Μοναστηράκι, Αθηνάς 14!

Cover from EntypoEgkainionAthinasΤο 55ο κατάστημα ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ είναι γεγονός!
Ένα ακόμα σύγχρονο κατάστημα με ποικιλία προϊόντων εγγυημένης ποιότητας αλλά και τις τιμές για τις οποίες είναι γνωστή πως προσφέρει η ελληνική αλυσίδα SuperMarket ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ, ξεκινά τη λειτουργία του στην οδό Αθηνάς 14, στο Μοναστηράκι!

Ύστερα από την επιτυχημένη παρουσία εδώ και σχεδόν ένα χρόνο στο κέντρο της Αθήνας, η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ επεκτείνεται για ακόμη μια φορά και εγκαινιάζει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου το νέο κατάστημά της προσκαλώντας τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να γιορτάσουν μαζί της και να επωφεληθούν από τη μεγάλη ποικιλία προσφορών που προσφέρει σε τρόφιμα & αγαπημένα προϊόντα καθημερινής χρήσης.
Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά από το μανάβικό μας αλλά και το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό που καθημερινά σας περιμένει ζεστό στο νέο κατάστημα!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα και δείτε τις απίθανες προσφορές εγκαινίων για το κατάστημά μας στο Μοναστηράκι:

Cover from EntypoEgkainionAthinas

Το 2ο κατάστημα ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ στην Άνδρο, είναι γεγονός!

egkainia-andros-anemoliloi

Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ εγκαινιάζει το 2ο της κατάστημα στην Χώρα της Άνδρου (περιοχή Ανεμόμυλοι) και το 54ο στο σύνολο, το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017! Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας, να γιορτάσετε και να επωφεληθείτε από τη μεγάλη ποικιλία προσφορών που θα προσφέρουμε σε αγαπημένα σας προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που συνεχώς και όλο και περισσότερο μας δείχνετε!

egkainia-andros-anemoliloi

Νέο κατάστημα ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

eggainia proussis

Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ εγκαινιάζει ακόμη ένα κατάστημά της στην Αττική, Φαναρίου & Επταλόφου στη Νέα Φιλαδέλφεια, και σας προσκαλεί το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 να γιορτάσετε μαζί μας και να επωφεληθείτε από τη μεγάλη ποικιλία προσφορών που προσφέρουμε σε αγαπημένα σας προϊόντα καθημερινής χρήσης. Στο νέο μας κατάστημα, επίσης, θα βρείτε εγγυημένης ποιότητας νωπά κρέατα στο κρεοπωλείο μας καθώς και τα πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά από το μανάβικό μας.
Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα!
Σας ευχαριστούμε πολύ!

eggainia proussis

Ανοίγουμε πανιά!

fylladioandros

Η Προμηθευτική ανοίγει πανιά και σας καλεί στο 52ο της κατάστημα και πρώτο εκτός Αττικής στην περιοχή Άγιος Σπυρίδωνας, Χώρα Άνδρου το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 12:00. Μεγάλη ποικιλία προσφορών, μανάβικο, κρεοπωλείο καθώς και έτοιμα φαγητά, στη διάθεση σας για να απολαύσετε, πάντα με την ποιότητα και εξυπηρέτηση που μας διακρίνει.

fylladioandros

Σελίδα 1 από 3

© 2018 ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.

Powered by Openzstore

© 2018 Promitheftiki. All Rights Reserved. Designed By Openzstore